Utstilling PULS Gjøvik februar 2023

Fotoutstilling på PULS – Ditt Værested – Gjøvik – Februar 2023 

Mjøsbrua med gatelys om kvelden sett underfra
Mjøsbrua by night

I februar 2023 har jeg fått muligheten til å stille ut noen av mine bilder på Frelsesarmeen sin kafe PULS – Ditt Værested på Gjøvik. 

Utstillingen består av 18 bilder. Ett stort på lerret (Skibladner 120 X 80 cm) og resten i størrelse 40 X 30 cm i treramme med glass.
Denne utstillingen henger oppe hele februar.

Alle bildene er til salgs slik de henger med pris oppgitt ved hvert bilde. Ved kjøp oppgi nummer på bildet og legg igjen kontaktinformasjon i kassen hos PULS så blir du kontaktet for henting etter utstillingens slutt (begynnelsen av mars 2023).    15 % av kjøpesummen går tilbake til PULS – Ditt Værested – Gjøvik.

Jeg kan også skaffe alle bildene i andre utførelser og størrelser, alt fra enkle utskrifter på fotopapir til fotopapir profesjonelt montert i glass og ramme (med farge på rammelist etter eget ønske) hos rammeverksted.

Skaffer også trykk på lerret, plexiglass(akrylglass) og aluplater.

Kontakt meg gjerne via kontaktskjemaet her for et uforpliktende tilbud med de ønsker du måtte ha.

Under følger en liten presentasjon med litt bakgrunnsinformasjon om hvert bilde i utstillingen.
Nummeret på bildene under samsvarer med nummereringen av bildene på veggen hos PULS.

 

1. Skibladner til kai
Skibladner til kai ved Gjøvik en høstkveld

Her ligger Skibladner til kai ved Gjøvik etter den trøblete sesongen 2022 og intet mindre enn 2 havarier. Bildet er tatt i slutten av oktober, som er mye lenger ut på høsten enn den vanligvis blir liggende slik. Den lå lenge der pga. reparasjoner før den omsider ble tauet inn i «huset» sitt. Utstilt bilde er trykket på lerret og strukket på en 19mm dyp blindramme i tre. Størrelse 120 x 80 cm. Pris kr 5500.

 

 

 

2. Gjøvik kirke
Sommerbilde av Gjøvik kirke med blomster foran

Dette bilde er tatt i juni 2022 og jeg har brukt det fargerike blomsterbedet foran Boddingmonumentet på andre siden av veien for kirken som forgrunn. Utstilt bilde str. 30 X 40cm. Pris kr 1500.

 

 

 

3. Fullmåne over HuntonFullmåne over Hunton Gjøvik

Dette bildet er fra september 2019 og viser deler av Hunnselva og Hunton-fabrikken på kveldstid, med fullmånen over. Dette er to separate eksponeringer satt sammen. En for månen og en for resten av landskapet. Dette for å kunne få med detaljer i begge. Bildet har for øvrig også blitt brukt på omslaget til Sigbjørn Hemstads bok «GJØVIK OG TOTENS INDUSTRIHISTORIE – gjennom 200 år». Utstilt bilde str. 30 X 40cm. Pris kr 1500.

 

 

 

4. Jeg vet hvor haren hopper…Harespor i snøen en solskinnsdag på Totenåsen

Dette bildet er fra Januar 2023 og viser harespor i snøen på  Totenåsen (ved Nyhussetervegen). Jeg synes lav vintersol og snølandskap er en uslåelig kombinasjon. Tatt på nesten samme sted som bilde nr. 13. Utstilt bilde str. 30 X 40cm. Pris kr 1500. 

 

 

 


5. Benken i skogenKunstverk av Floral design, Øverby Gjøvik

Motivet her er del av en kunstinstallasjon gjort av Marianne Leren Floral Design, Gjøvik. Den består av flere kranser og formasjoner av kongler og kvister og befinner seg i skogen ovenfor Øverby, Gjøvik. I dette bildet har jeg lyssatt en av kransene og benken med medbrakte blitser (det er ingen belysning der til vanlig). Bildet er fra mai 2022. Utstilt bilde str. 30 X 40cm. Pris kr 1500.

 

 

 

6. KopperudUtsikt fra Dalborgvegen mot Kopperblokkene Gjøvik

Dette bildet er tatt med en telelinse fra Dalborgvegen, Gjøvik like bortenfor Vind-plassen. Her ser vi Kopperud-blokkene og Circle K nederst og Øverby og oppover mot Bergstoppen i bakgrunnen. Bildet er fra en kveld i november 2019. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

7. SteinsoddenGamle steinformasjoner i solnedgang ved Steinsodden naturreservat, Ringsaker

Dette bildet er fra 2019 og Steinsodden naturreservat ved Moelv, Ringsaker. Vi ser Mjøsbrua i bakgrunnen. Steinformasjonene i forgrunnen er kun tilgjengelig på denne måten tidlig på året mens vannstanden i Mjøsa er lav. Ved normalvannstand står disse under vann. For de lokalkjente så er dette mellom Steinsborga og land. Sollyset skaper fargen på himmelen i bakgrunnen. Lyset på steinene i forgrunnen er en medbrakt blits «skutt» fra venstre side. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

8. Fyrverkeri fra Hovdetoppen
Fyrverkeri fra Hovdetoppen, Gjøvik

Dette bildet viser en del av fyrverkeriet i Gjøvik kommunes regi fra Hovdetoppen på nyttårsaften 2021. Her har jeg tatt bildet med en telelinse fra andre sida av Mjøsa, ved gamle fergeleie på Mengshoel. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

9. Fullmåne over Helgøya båthavn
Fullmåne over båthavna på Helgøya, Ringsaker

Dette bildet er fra desember 2022 og viser et lite snødryss over den på-denne-tiden-av-året-forlatte båthavna ved Sund på Helgøya. Månen titter også gjennom skylaget. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

10. Mjøsbrua

Mjøsbrua by night

Jeg har tatt veldig mange forskjellige bilder av denne brua opp gjennom årene. Denne versjonen er fra januar 2023 og er tatt fra Moelv-sida delvis under brua. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

11. Utsiktsbakken Lillehammer
Utsiktsbakken Lillehammer

Selv om denne utstillingen har mest fokus på bilder fra Gjøvik/Toten-området tar jeg også en del bilder andre steder i Innlandet. Her er er Lillehammer representert med et bilde av utsikten en romjulskveld i 2022 fra Utsiktsbakken, sør i byen. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

12. Eiktunet(Husmannsplass)
Mye snø på husmannsplassen Nysveen Eiktunet Gjøvik

Dette bildet er fra den snørike vinteren i 2018 og Eiktunet friluftsmuseum, Gjøvik. Dette er mitt favoritt-motiv å ta bilde av på dette stedet. Husmannsplassen Nysveen. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

13. Solnedgang i vinterlandskap
Solnedgang i vinterlandskap

Dette bildet er tatt fra nesten samme sted som bilde nr.4 (Nyhussetervegen, Totenåsen), men tidligere på vinteren(desember 2022) og etter solen har gått ned. Nok en gang…glød fra solen og snødekte trær er en flott kombinasjon. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

14. Utsikt fra Hovdebakken
Morgenutsikt over Fastland gjennom lupinene i Hovdebakken

Dette bildet er tatt en tidlig juli-morgen i 2022 like før soloppgang. Her ser vi lupinene i Hovdebakken i forgrunnen og Fastland friluftsbad i bakgrunnen. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

15. Løken på Kapp
Solnedgang i løken allium på Kapp

Dette bildet er fra løk-skulpturen(Allium) på Kapp ved Peder Balke-senteret på Billerud gård. Her har jeg fått fanget solnedgangen gjennom skulpturen en juli-kveld i 2021. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

16. Solnedgang på Tallodden
Solnedgang på Tallodden-Kapp

Tallodden på Kapp er en fin badeplass og fint friluftsområde som tar seg ekstra godt ut når sola går ned. Her fra en juni-kveld i 2022. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

17. Sommernatt ved Hamar stasjon
Sommernatt ved Hamar stasjon

Jeg måtte jo ha med et bilde fra Hamar, da jeg har fartet en del dit og tatt bilder også. Her fra den alltid fint pyntede jernbaneparken foran Hamar stasjon en juli-natt i 2021. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.

 

 

 

 

18. Fontenen i skateparken
Fontenen i skateparken på Gjøvik

Dette bildet er fra august 2019 og fontenen i skateparken på Gjøvik. Det var før bygget i Parkgata ute til høyre kom opp. En lang eksponering blandet med vann i bevegelse og farget lys ga liv til dette bildet. Utstilt bilde str. 40 X 30cm. Pris kr 1500.